Folkets hus i Sundbyberg

Verdandis engagemang i Folkets Hus har skapat en professionell och vänlig service vid konferenser, fester, minnesstunder, mm. Detta med hjälp av social utveckling och trygghet för personer som av olika skäl stått utanför arbetsmarknaden en tid. Vi tror mycket på att kombinationen av våra  huvudinriktningar – service och socialt engagemang – leder till goda möten, utveckling och trygghet.

 

Moderna möten i klassisk miljö

Huset byggdes 1903 och har i mer än 110 år varit den naturliga mötesplatsen för dop, konfirmation, examen, bröllop, födelsedagsfester, begravningar, föreningsmöten m.m.

 

foketshus_fest2

Vi hjälper er till ett lyckat evenemang

Vår stora sal, med stor scen, tar upp till 100 personer. Vi tillhandahåller all modern teknik ni kan behöva, samt kunnig, vänlig och personlig service. Ring oss så hjälps vi åt att skapa ett bra och minnesvärt evenemang.

Med vår erfarenhet från otaliga fester, kulturevenemang, företagskonferenser och politiska möten har vi den kunskap och erfarenhet som behövs för att ni ska få bästa hjälp med ert arrangemang.

Bra kommunikationer

Folkets Hus ligger mitt i Sundbyberg – ett stenkast från T-bana, järnväg, bussar samt spårvagn – 10 minuter från Stockholm C och 5 minuter från Bromma Stockholm Airport.

 

Folkets Hus Sundbyberg
Sturegatan 12
172 32 Sundbyberg

08-28 14 23
076-1750 777

www.folketshussundbyberg.se
info@folketshussundbyberg
www.facebook.com/pages/Folkets-Hus-Sundbyberg/437826309569937

 

Folketshus_small Folketshus_kod